DI Lak - Prisberegner Montana, AT-BO, Mistral mm. - 15-50% billigere

I direkte sammenligning med de 10 største af vore konkurenter er vi i gennemsnit 15-50% billigere. Samtidig bedømmer vores kunder kvaliteten til 5 stjerner og karakteren fremragende på Trustpilot

Vores priser er alt inklusive. Der er ikke tillæg for grunding, behandling 1,2,3 osv. Vi leverer et færdigt produkt til de priser der er i beregneren.

På denne side kan du beregne prisen på dine Montana- AT-BO og Mistral reoler (og lign.). Priserne er beregnet på lakering i glans 40 og i standard farvenuancer; modehvid, ren hvid, grå og sort. For andre farver er der et starttillæg på 500,- og for f.eks. rød, orange eller grøn, skal vi have et tillæg fordi det er farver der dækker meget dårligt. Har du spørgsmål i forbindelse med farver kan du kontakte os her: mail@dilak.dk.
Vil du vide mere om DI Lak, kan du se mere på www.dilak.dk.

Når du har tastet dine emner, og evt. transport i skemaet, kan du udfylde kontaktformularen nederst på siden, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på dine emner.Vælg produkt i rullemenuen, gå videre med tabulator eller mus og indtast antal for denne vare. Vælg yderligere varer i de næste linier.

Produkt Antal Pris pr. stk. Pris
Total pris incl. moms:

 

Indtast kontakt data
Navn:
Adresse 1:
Adresse 2:
By, postnummer:
telefon:
Email:
Bemærkninger:

 

Transport

Du kan aflevere hos os, eller vi henter hos dig. Vi tilrettelægger vores ruter ud fra de behov der er. Det betyder at vi laver en køreplan og afstemmer med dig. Vi afhenter ved din fordør, og leverer selvfølgeligt samme sted. Se priser i prisberegneren (husk at udfylde "antal" = 1 stk.)

Eksempel: 5 glatte døre og afhentning og levering region hovedstaden koster Kr. 5x750 for lakering, og 1x1100 for transport.

Betaling

Hvis du selv afhenter dine varer skal de betales ved afhentning, enten kontant eller med kort. Hvis vi står for transporten, kan du betale ved levering, med kort eller kontant.

Klargøring

Inden du afleverer dine varer vil vi gerne om de er almindeligt rengjorte. Ikke noget med stærke midler, men ganske almindelig rengøring med vand og opvaskemiddel. Som udgangspunkt maler vi de ting med der ikke er afmonteret på døre, låger mm. Det vil sige at du skal afmontere hængsler, greb, låsekasser og ben hvis du ikke vil have disse malet.

Farver

Som udgangspunkt maler vi i alle farver, så har du et farvenummer eller lign. fra dine farvehandler eller maler, kan vi også male i den. Vi maler efter systemerne RAL, Pantone og NCS.

Leveringstid

Fra dine varer er afleveret går der typisk 7-8 arbejdsdage før de er færdige. Står vi for transporten bliver der leveret retur efter 1 uge i det meste af landet. Nord for Limfjorden, og syd for en linje mellem kolding og Struer, går der 14 dage.